Opendag 7 September 2019

Groep Religieuze Spiritualisten

Zaterdag 7 September
was het weer zover. Onze jaarlijkse open dag van de GRS. In een mager zonnetje werd de tent opgezet en gezellig ingericht met diverse tafeltjes vol leuke hebbedingetjes.

De soep stond te pruttelen in de keuken, de broodjes gesmeerd en belegd en alle vrijwilligers klaar, gebriefd en vol enthousiasme in afwachting van de (hopelijk) in grote getale toestromende belangstellenden.

Van tevoren was er flink geflyerd in de omgeving en hingen er mooie en informatieve posters met verwijzingen naar alle verschillende workshops, speciale avonden en toelichting over het hoe en waarom van de GRS.

Niets stond ons in de weg om er een leuke dag van te maken. En dat, mogen we achteraf wel concluderen, was het zeker. De hele dag door hadden we een flink aantal geïnteresseerde over de vloer die de diverse tafeltjes goed hebben bezocht. Met als resultaat dat we aan het eind van de dag een mooi aantal nieuwe leden hebben mogen inschrijven.

Niets staat ons dan ook in de weg om er weer een fantastisch mooi, interessant, leergierig en betrokken jaar van te maken waarin een ieder zich (verder) kan ontwikkelen. Door en met elkaar.

Alle aanwezigen enorm bedankt voor de ons zo bekende inzet en motivatie. Het was weer inspirerend om een ieder op zijn of haar vakgebied bezig te zien, vol passie om die ander te helpen, inzicht te geven of “gewoon” uitleg te geven over het soms nog onbekende. We zijn een team om trots op te zijn!

Wij hopen als bestuur van de GRS u te verwelkomen op onze open avonden, of als lid van onze vereniging.

Het bestuur GRS.